Undersøkelser

02
jun
2020

Påmelding Sommertrening

tirsdag 2 juni 2020 - søndag 9 august 2020
GRATIS

Påmelding Sommertrening

Kjære svømmere og foresatte

Koronatiden har medført en ufrivillig svømmepause for oss alle sammen, men nå er vi endelig i vannet igjen og ser frem til en sommerferie hvor mange sikkert har planlagt å bli i Stavanger eller ta en Norgesferie. 

Stavanger Svømmeklubb har søkt om treningstid igjennom hele sommerferien. Med forbehold om tildeling av treningstid fra Stavanger kommune vil SSK tilrettelegge for trening fra 22.  juni - 9. august (uke 26 - 32). 

Vi tenker i denne perioden å jobbe lidt på tvers av gruppene og med forskjellige trenere, men alle skal få muligheten til å vedlikeholde formen og ha det gøy i vannet frem til sesongstart 2020/2021.

Før vi kan planlegge detaljene rundt bemanning og treningstider, ber vi den enkelte svømmer å svare på noen få spørsmål.

Påmeldingsfrist: Onsdag 10. juni

Takk for hjelpen!

Trenerteamet


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.