Undersøkelser

GRATIS

Påmelding Sommertrening

Kjære svømmere og foresatte

Koronatiden har medført en ufrivillig svømmepause for oss alle sammen, men nå er vi endelig i vannet igjen og ser frem til en sommerferie hvor mange sikkert har planlagt å bli i Stavanger eller ta en Norgesferie.

Stavanger Svømmeklubb har søkt om treningstid igjennom hele sommerferien. Med forbehold om tildeling av treningstid fra Stavanger kommune vil SSK tilrettelegge for trening fra 22.  juni - 9. august (uke 26 - 32).

Vi tenker i denne perioden å jobbe lidt på tvers av gruppene og med forskjellige trenere, men alle skal få muligheten til å vedlikeholde formen og ha det gøy i vannet frem til sesongstart 2020/2021.

Før vi kan planlegge detaljene rundt bemanning og treningstider, ber vi den enkelte svømmer å svare på noen få spørsmål.

Påmeldingsfrist: Onsdag 10. juni

Takk for hjelpen!