Stevnepåmelding

Stavanger Svømmestadion - Gamlingen
Mosvangen 18, 4021 Stavanger

Stevnepåmelding - SSK Sommerstevne

Stevnepåmelding for svømmere født i 2011 og eldre, inkludert masters og funksjonshemmede.

Lørdag 20. juni - Svømmere født klasse 2007 og eldre.

Søndag 21. juni - Svømmere født klasse 2008 og yngre.

Påmeldingsfrist torsdag 11. juni.

For mer informasjon og detaljer rundt arrangementet.

Korona og smittevern

Pga. uvissheter rundt gjeldende smittevernregler på tidspunktet stevnet arrangeres kommer arrangør til å sende ut nærmere info om garderobebruk og andre smitteverntiltak torsdag 18. juni. Ved evt. lite påmeldte vil arrangør vurdere å flytte søndagens økter til lørdag ettermiddag.

Stevnet blir arrangert uten publikum. Kun svømmere, trenere, lagledere, dommere og funksjonærer får adgang til anlegget.

SSK tar begge dager forbehold om endring av starttidspunkt/oppsett ved stor deltagelse evt. andre forhold som vanskeliggjør gjennomføring av smitteverntiltak. Skulle smittevernregler bli endret innen avvikling av stevne til det punkt at det ikke lar seg gjennomføre vil arrangør annonsere evt. avlysning av en eller begge dager onsdag 17. juni.