Leirer

feb

Treningsweekend til Forsand - Hai, Rekrutt Ung Jenter/Gutter, Rekrutt Jenter/Gutter og Medley Rekrutt

fredag 7 februar 2020 18:00 - søndag 9 februar 2020 12:00
Forsand svømmehall
Fv491 280, 4110 Forsand, Norge
600,- NOK

treningsleir

Invitasjon til Treningsweekend Forsand 07. – 09. februar 2020

Hai, Rekrutt Ung Jenter/Gutter, Rekrutt Jenter/Gutter, Medley Rekrutt

Påmeldingsfrist:  Onsdag 5. februar. Bindende påmelding. Faktura vil bli tilsendt.

Frivillige

Vi trenger også foresatte som kan bli med å hjelpe til på leiren – noe som også er nødvendig for at leiren skal kunne gjennomføres. Det å være frivillig gir en unik mulighet til å bli kjent med både svømmere, trenere og andre foresatte i klubben. Vi håper du har lyst å bli med. Foresatte som ønsker å bidra kan legge inn sitt navn ved påmelding av svømmer.

For fullstending invitasjon og mer informasjon, se pdf i mottatt epost.

Treningsleir Hjørring Påsken 2020

fredag 3 april 2020 18:30 - søndag 12 april 2020 6:30
Hjørring - Vandhuset
Børge Christensens Vej 4, 9800 Hjørring, Danmark
5.500,- NOK

ssk hostleir hjorring danmark 2019

Invitasjon til treningsleir i Hjørring 3. - 12. april 2020 (påskeferien)

Vi ønsker svømmere fra Elite (gjelder kun LÅMØ svømmere), Junior/Senior, Junior Ung Gutter & Junior Ung Jenter velkommen til treningsleir i Hjørring fredag 3. april – søndag 12. april 2020 og vi håper du vil bli med.

Påmeldingsfrist: Søndag 8. mars kl. 23.00. Bindende påmelding.

Faktura vil bli tilsendt.

Trykk her for mer informasjon om leiren

Proof of Fitness
Dersom du er syk/skadet og/eller under rehabilitering/opptrening ved påmeldingstidspunktet skal du ikke melde deg på stevnet, så lenge det ikke skjer etter forutgående avtale med trener/sportssjef.

Har du spørsmål tar du kontakt med din trener.